Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، سردار بهمن کارگر ظهر امروز در هشتاد و نهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان کردستان، اظهار کرد: اقتصاد مقاومتی، فرهنگ عمومی و شعار سال که مسئله تولید و اشتغال است، جهت‌گیری‌های شورای فرهنگ عمومی چه نقشی می‌تواند در تحقق آن داشته باشد.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خاطرنشان کرد: فرهنگ عمومی در تمام موضوعات درگیر است و یکی از مسائل مهم اقتصاد مقاومتی، فرهنگ عمومی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر فرهنگ عمومی را با اخلاق اسلامی پیش ببریم خیلی از اتفاقات و مشکلات جامعه برطرف می‌شود، اذعان کرد: تولید، اشتغال و کار فرهنگی و همچنین اخلاق عمومی در شورا مورد تاکید قرار گرفته است.

به گفته کارگر، تهاجم فرهنگی و جنگ فرهنگی و شبیخون فرهنگی و مصرف‌زدگی موضوع مهمی است، چون هدف اصلی دشمنان ما ضربه زدن به بنیان خانواده‌ها است.

وی با بیان اینکه امروزه خیلی از خانواده‌ها از نظام و حکومت انتظار دارند حتی در تربیت فرزندانشان به آنها کمک کنند، اظهار داشت: امروز با توجه به ابزار و تکنولوژی‌های جدید سن بلوغ پایین آمده و از سوی دیگر سن ازدواج بالا رفته است.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس از فرهنگ به عنوان جزو لاینفک حکومت‌داری نام برد و گفت: هر انسانی باید به فراخور حال و با توجه به فرهنگ و اقلیمی که دارد زندگی و موفق شود.

وی با بیان اینکه اگر برنامه‌ریزی داشته باشیم فضای مجازی فرصت است، عنوان کرد: نبود برنامه این فرصت را به تهدید تبدیل می‌کند از این رو باید با برنامه‌ریزی مناسب فضای مجازی را جهت‌دهی کنیم.

کارگر حضور عمیق در فضای مجازی را موجب بروز اعتیاد اینترنتی دانست و گفت: از این رو باید از مشکلات این فضاها اطلاع کافی داشته باشیم تا بتوانیم برای رفع آنها چاره اندیشی کنیم.

به گفته وی، در مدارس و دانشگاه‌ها بعضاً سواد اینترنتی دانشجو و دانش‌آموزان از استاد بیشتر است که این ناشی از اعتیاد به فضای مجازی است که به عنوان یک معضل در جامعه تلقی می‌شود.

رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس بر تلاش و جدیت بیشتر در ترویج سبک زندگی اسلامی تاکید کرد و گفت: شورای فرهنگ عمومی باید سبک زندگی شهدا و رزمندگان را به عنوان الگوی مناسب برای جوانان ترویج دهد.

کارگر به نزدیک بودن هفته دفاع مقدس اشاره کرد و ضمن گرامیداشت این هفته گفت: هفته دفاع مقدس امسال باید متفاوت‌تر و پرشورتر از سال‌های قبل برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: کار محتوایی برای گرامیداشت این هفته لازم نیست ولی باید این ایام با شکوه بیشتری جشن گرفته شود.

به گفته رئیس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس، در استان‌هایی همچون کردستان که مردمان آن در طول هشت سال جنگ تحمیلی هم درگیر ضدانقلاب و هم جنگ با رژیم بعث بوده‌اند هفته دفاع مقدس باید با شور و نشاط بیشتری برگزار که شورای فرهنگ عمومی نیز باید در این زمینه برنامه ریزی جدی داشته باشد.

انتهای پیام/ن

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۶۵۰۶۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت

محمود اکرامی فر درباره برنامه «سرزمین شعر» که از شبکه چهارم سیما پخش شد، گفت: این برنامه شعر را به یک گفتمان عمومی و از یک گزاره محفلی به یک گزاره عمومی تبدیل کرد، به طوریکه شعر را در جامعه رواج داد و توانست دوباره به زندگی عمومی، گفتگو‌ها و ارتباطات کلامی مردم برگرداند.

وی افزود: موسی عصمتی یکی از شاعرانی بود که بخاطر جاذبه رسانه‌ای و شعر خوبش از او استفاده کردم و در گروه من قرار داشت. اشعار او را در صفحه مجازی ام منتشر کردم و بازخورد‌های زیادی از آن گرفتم.

این شاعر و داور برنامه تلویزیونی «سرزمین شعر» گفت: بیش از صد هزار نفر از این صفحه من بازدید کردند و شعر این شاعر حدود ۱۰ میلیون نفر بازدیدکننده داشت. خیلی‌ها برای ما نوشتند که با این شعر زندگی کردند و حتی به گریه افتادند. می‌توانم بگویم سرزمین شعر برنامه خوبی بود و می‌تواند بهتر هم شود.

برنامه «سرزمین شعر» در ادامه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر از ۲۶ اسفند پارسال در قالب مسابقه شعر به روی آنتن شبکه چهارم سیما رفت و فرصتی شد برای شنیدن اشعار جشنواره و انتخاب شاعران برتر بود. در قسمت اول این برنامه غزلی از موسی عصمتی درباره پدر و کارگران معدنعلاوه بر اینکه حضار برنامه را تحت تاثیر قرار داد، با اقبال عمومی هم همراه شد.

(پدر)

پدرم را خدا بیامرزد، مردِ سنگ و زغال و آهن بود
سال‌های دراز عمرش را، کارگر بود، اهل معدن بود

از میان زغال‌ها در کوه، عصر‌ها رو سفید برمی‌گشت
سربلند از نبرد با صخره، او که خود قله‌ای فروتن بود

پا به پای زغال‌ها می‌سوخت! سرخ می‌شد، دوباره کُک می‌شد
کوره‌ای بود شعله‌ور در خود، کوره‌ای که همیشه روشن بود

بار‌هایی که نانش آجر شد، از زمین و زمان گلایه نکرد
دردهایش، یکی دوتا که نبود! دردهایش هزار خرمن بود

از دل کوه‌های پابرجا، از درون مخوف تونل‌ها
هفت خوان را گذشت و نان آورد، پدرم که خودش تهمتن بود

پدرم مثل واگنی خسته، از سرازیر ریل خارج شد
بی خبر رفت او که چندی بود، در هوای غریب رفتن بود

مردِ دشت و پرنده و باران، مردِ آواز‌های کوهستان
پدرم را خدا بیامرزد، کارگر بود، اهل معدن بود

منبع: صداوسیما

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • اجرای عملیات رنگ‌آمیزی جداول میانی خیابان دفاع مقدس
  • امروز فرصت مناسبی است که اساتید ماهیت واقعی تمدن غرب را برای جوانان تبیین کنند
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری
  • ملت ایران توانایی ایستادگی روی پای خود را دارد
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • سومین جشنواره ملی «افتخار من» به کار خود پایان داد