Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه «ابعاد مختلف زندگی بازنشستگان باید مورد توجه قرار گیرد»، گفت: در کنار بُعد مهم اقتصادی که نمی بایست از آن چشم پوشی شود، یکی از ابعاد مهم، بُعد فرهنگی است.

به گزارش ایسنا، دکتر اکبر افتخاری در آیین امضای تفاهمنامه با بنیاد فرهنگی رودکی که با حضور لادن حیدری، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، و مجتبی حسینی، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در بنیاد رودکی برگزار شد، با بیان این مطلب که این صندوق ارتقای کیفیت زندگی بازنشستگان را جزو اولویت های خود قرار داده است، گفت: برای تحقق این منظور در حوزه فرهنگی، یکی از ظرفیت هایی که وجود دارد، همکاری با مجموعه فرهنگی هنری بنیاد رودکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: هدف صندوق توجه به نیازهای فرهنگی بازنشستگان و تلاش برای نقش آفرینی بیشتر این عزیزان در حوزه های مختلف به ویژه حوزه فرهنگ و هنر است و می توان ظرفیت های موجود را با هم افزایی برای بازنشستگان فراهم کرد.

لزوم توجه به ظرفیت های آموزشی صاحب کسوتان 

مجتبی حسینی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اینکه در گذشته آموزش ها فرایندی بوده و با وزیدن باد نوگرایی به صورت فراورده ای درآمده است، گفت: امروزه فرایندهای آموزشی و شیوه انتقال تجربیات و داده ها به فراموشی سپرده شده است.

وی استفاده از صاحب کسوتان یا بازنشستگان را کمک بزرگی به انتقال شیوه های آموزشی دانست و گفت: به این ترتیب، هم می توان موجب استمرار فعالیت و حیات فرهنگی بازنشستگان شد و هم می توان جوانان را به یادگیری از آنان تشویق کرد.

معاون هنری وزارت ارشاد در ادامه با یادکردن از شماری از پیشکسوتان عرصه هنر که می توان از ظرفیت هایشان برای آموزش به جوانان بهره برد، از استاد امیرخانی به عنوان میراث ناملموس زنده بشری یاد کرد و گفت: به عنوان مثالی دیگر، خانم مهین زرین پنجه که شاگرد موسی خان معروفی بوده است و الان در خانه سالمندان زندگی می کند، سرمایه ای ارزشمند است که می توان از ایشان برای انتقال ردیف پیانوی ایرانی به روایت موسی خان معروفی به جوانان بهره برد.

حسینی با اشاره به اهمیت و کاربردهای مختلف خانه های امید بازنشستگان، گفت: ممکن است این افراد در سنین بازنشستگی علاقه مند باشند که یکی دو روزی در هفته به زادگاه خود بازگردند و این می تواند پیوندهای عاطفی را بین نسل های مختلف ایجاد کند تا خانه امید واقعا خانه امید شود.

او با بیان اینکه شاید شرایط سنی به برخی از افراد اجازه ندهد تا به فعالیت های هنری خود ادامه دهند، گفت: هنرهایی مثل تعزیه، نقالی یا برخی هنرهای صناعی که وجه کاربردی شان هنوز تعطیل نشده است وجود دارند که می توان از بازنشستگان در زمینه آموزش آن هنرها بهره برد و این موضوع به ویژه در صنایع دستی قابل توجه است.

لادن حیدری، معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن قدردانی از صندوق بازنشستگی کشوری و بنیاد فرهنگی رودکی برای توجه به ارتقای فرهنگ و هنر در میان پیشکسوتان و بزرگان جامعه گفت: جایگاه پیشکسوتان در ارتقای فرهنگ و هنر ایران و همچنین آموزش و انتقال دانش و تجربه به نسل جوان برکسی پوشیده نیست و استفاده از این ظرفیت ها کاری بسیار ارزشمند و قابل تقدیر است.

مهدی افضلی، مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری رودکی نیز با اشاره به ظرفیت های مناسب این بنیاد در تالار وحدت، تالار رودکی و برج آزادی، گفت: همکاری مشترک بین بازنشستگان تحت پوشش بنیاد رودکی و بازنشستگان کشوری و انتقال تجربه این عزیزان به نسل های بعدی و همچنین استفاده از فضای خانه های امید که در استان های مختلف کشور وجود دارند، می تواند امکان مناسبی برای حضور پیشکسوتان هنری در این مراکز باشد. 

وی تاکید کرد: اقدام و عملیاتی کردن برنامه ها بسیار مهم تر از امضای تفاهم نامه است و بنیاد رودکی این آمادگی را دارد که با پشتیبانی صندوق بازنشستگی کشوری و با برنامه ریزی مناسب، خدمات مختلفی را در مراکز فرهنگی تحت نظر بنیاد رودکی و همین طور فضاهای در اختیار صندوق بازنشستگی ارائه دهد.

گفتنی است، تفاهم نامه همکاری مشترک بین صندوق بازنشستگی کشوری و بنیاد فرهنگی هنری رودکی با موضوع همکاری و مشارکت در فعالیت های فرهنگی، هنری، تبلیغاتی و ظرفیت های ابنیه فرهنگی برای مدت 3 سال منعقد شده است.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، مشارکت در بهره برداری از فضاهای خانه های امید در سراسر کشور برای حضور پیشکسوتان هنرمند و اجرای برنامه های هنری، مشارکت در ارائه خدمات ارکسترهای ملی و سمفونیک برای اجراهای هنری در تهران و شهرستانها با برنامه ریزی و فراهم کردن امکانات لازم از سوی صندوق، مشارکت در بهره مندی از امکانات موجود مثل بازدید از مجموعه فرهنگی و هنری برج آزادی، بهره برداری از تالارها جهت برگزاری همایش ها، برگزاری دوره های آموزشی، هنری، تئاتر، کنسرت و نمایش های ویژه برای بازنشستگان و خانواده های ایشان و سایر ذینفعان صندوق، مشارکت در راه اندازی ارکستر و گروههای هنری هنرمندان بازنشسته متشکل از هنرمندان ایرانی و بین المللی از قبیل معرفی اساتید، تامین فضاهای فرهنگی، تمرینی، اعزام گروههای هنری و غیره، مشارکت در طراحی و برگزاری جشنواره های مختص بازنشستگان، اعم از: تئاتر، موسیقی و سایر رویدادها با محتوای تقدیر از آثار بازنشستگان، بازنشسته خلاق سال و مشارکت در تشکیل و راه اندازی تئاتر بازنشستگان (ایرانی و بین المللی)، مشارکت در برگزاری کارگاه های رایگان خلاقیت برای بازنشستگان (خلاقیت های هنری شامل رسانه های اجرایی و بصری)، مشارکت در ارائه بسته های فرهنگی به بازنشستگان و خانواده های ایشان (اعم از: کاب، آثار هنری لوح فشرده و .... ) به صورت رایگان یا با تخفیف حداقل ۵۰ درصدی، مشارکت در بهره برداری از فضاهای شهری تبلیغاتی و امکانات رسانه ای و تبلیغاتی در اختیار بنیاد فرهنگی رودکی بصورت رایگان در فواصل مختلف برای صندوق بازنشستگی از جمله بندهای موجود در این تفاهم نامه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازنشسته صندوق بازنشستگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صندوق بازنشستگی کشوری بنیاد فرهنگی بنیاد رودکی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۷۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیرحسن زرنانی با بیان اینکه امسال محور اصلی همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت است، گفت: درهمایش امسال که از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، ۲۵ محور علمی وجود دارد و ۴۵ کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.
دبیر علمی پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی افزود: مطالب علمی در کارگاه‌ها براساس نیازسنجی‌ها ارائه می‌شود و پیش بینی می‌شود ۸ هزار نفر از همایش امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به پارسال افزایش مخاطب شاهد هستیم.

آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

امیرحسن زرنانی درباره نقش شرکت‌های دانش بنیان حاضر در این همایش درباره افزایش سطح علمی مخاطبان و شرکت‌های مخاطب همایش گفت: هرچه دستگاه‌ها دقیق‌تر عمل کنند می‌توانند در تشخیص بهتر موثر باشند؛ نقش شرکت‌های تولیدی کیت‌های آزمایشگاهی و تولید کیت‌های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه با وجود بیش از ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت به چه صورت است، افزود: آزمایشگاه‌ها مهم‌ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری‌های بالینی به شمار می‌آیند؛ پزشک با توجه به علائم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه‌ها می‌توانند این موارد را برطرف کنند.

زرنانی گفت: آزمایشگاه‌ها درنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری‌های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه‌ها کمک کننده هستند.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.

فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور


همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسائل روز آزمایشگاهی و پیشرفت‌های فن آوری، نیاز‌های روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با فن آوری و مسایل جدید آزمایشگاه‌ها آشنا کنیم.

دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی افزود: در صورتی که به نقش و جایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته شود بسیاری از برنامه‌های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه‌های علمی صورت می‌گیرد و همکاران با داده‌های این آزمایشگاه‌ها در مراکز درمانی گروه مراقبت را هدایت می‌کنند از این رو برگزاری اینگونه همایش‌ها با اهمیت است.

دیگر خبرها

  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان دو برابر می شود/ ۶۷ هزار فرهنگی در آستانه بازنشستگی
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • تلاش برای گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه
  • ارتقای سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان در دستور کار قرار دارد
  • گسترش همکاری‌های فرهنگی هنری ایران و روسیه با محوریت بنیاد رودکی
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • آغاز پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی